01.03.2016

vår

Tenk, det er vår, dere. Det føles kanskje ikke helt sånn ut, ihvertfall ikke her i Bergen hvor det både er snø og hvor det blåser som bare fanskern. Er jo reine ministormen her. (Ministorm? Blir jo nesten blåst vekk når jeg går ute, så å kalle det en ministorm er kanskje å underdrive.) Men ifølge pent.no skal det bli ganske greit vær fra helga av og utover i neste uke. Ser ut som om det blir litt kaldt, men ey, det overlever man. Sol er alltid bra for sjela. Gleder meg til våren kommer inn for fullt her i regnbyen, våren i Bergen er ofte fin har jeg hørt.

Forget-me-not

Jeg er ganske rolig i kroppen nå. Jeg har mye å gjøre på skolen framover, av innleveringer og diverse annet, men det skal jeg overleve. Våknet til fuglesang i dag tidlig (etterfulgt av kråkeskrik, er jo reine kråkekoret utafor huset hver eneste morgen), noe som var veldig avslappende. Jeg fikk også en gladnyhet angående huset/kollektivet jeg bor i, og det hjelper veldig på roen. Jeg tror dette semesteret skal gå fint. Jeg skal gjøre mitt beste.

Week 3 - Scenic

Jeg har fått litt ny energi, til tross for at jeg noen ganger føler meg tiltaksløs og sliten. Ny energi til å gjøre det bra på skolen, ny energi til å finne en sommerjobb hjemme, ny energi til å ta opp kameraet litt igjen. Det hjelper at jeg har fått gladnyheter, at det går mot vår, og at ferien nærmer seg med stormskritt. Det skal bli godt for sjela å komme seg litt hjem om ikke så lenge.

27.02.2016

arkivet

Klokka er 00:46, og jeg får ikke sove. Jeg graver derfor litt i flickr-arkivet for å mimre litt, og tenkte jeg kanskje kunne publisere noen av bildene fra jula og fram til nå. Ikke det at det er så fryktelig interessant, men jeg gjør det likevel. Jeg savner jula, den rolige stemninga, og hvordan kroppen bare skrudde seg helt av.

Untitled
Fra lysfesten i Bergen. Jeg hadde akkurat kjøpt meg en ny mobil (iPhone 6, beste kjøpet på lenge, også det verste i og med at jeg hater å bruke massemasse penger på noe jeg kanskje egentlig ikke trenger), og kameraet måtte testes. Dette var også litt over en uke før eksamen, og jeg var superstressa.

Untitled
Fra julelunsjen med noen fine jenter fra klassen. Det hadde gått noen dager siden eksamen, og jeg var utrolig rolig og god i kroppen. Den følelsen er ubeskrivelig god. Og bare noen dager seinere skulle jeg også hjem! Skulle gjerne ha skrudd tilbake tida, elsker jul.

Untitled
Bare et par dager etter jeg kom hjem, tok Natalia og jeg turen til sentrum. Vi vandra rundt i gater som var dekorert med julepynt og -lys, og det var utrolig koselig. Jeg kan fortsatt kjenne den gode følelsen i kroppen, hvor jeg ikke har noen worries at all. Vi spiste også nachos på en restaurant, og åh, så digg det var.

Untitled
Julaften!!!! Åh, den fineste dagen i året. Nesten bedre enn bursdagen min. Spiste evig mye mat og kake, tror jeg gikk opp sånn ca. tjuefem kg denne dagen.

Untitled
Vel tilbake til Bergen etter ferien, fikk jeg en pang start på semesteret. Like greit å bli kasta ut i det. Her er fra en tur helt i begynnelsen av januar, hvor jeg var urolig i kroppen og trengte en fin kveldstur. Kan vel si det sånn at å se Bergen i solnedgang er noe av det fineste som finnes. Bra frakobling fra omverdenen.

Untitled
Her fra BarBarista, en bra kafé her i Bergen. Spiste supergode vafler og drakk en kopp kaffe sammen med en venninne. Der catcha vi opp, og det var deilig å få snakka med en av mine nærmeste og beste venninner igjen. Vi har kjent hverandre siden ungdomsskolen, og er glad vi fortsatt er gode venner. Og at vi endelig bor i samme by!!

Untitled
Her fra en tur opp Ulriken. Jeg gikk opp med en kompis, og sjekk den utsikten! Byen bada i gyllen sol denne klare, hvite kvelden. Igjen må jeg si at Bergen i solnedgang er helt nydelig.

26.02.2016

en liten oppussing

Hei igjen! Jeg vurderer litt å komme tilbake til denne bloggen. Selv om jeg har bilde av meg selv og alt, så liker jeg at det er litt mer ... anonymt her. Jeg vet ikke helt hvor mange som kjenner til denne bloggen (av de jeg kjenner), men jeg satser på at det ikke er mange. Det er ikke helt garantert at jeg kommer tilbake hit da, i og med at jeg liker wordpress. Men jeg er ikke helt fornøyd med navnet jeg har på wordpress. Det er liksom så, jeg vet ikke, upersonlig. Det føles ikke helt som meg. Men thisbirdhasflown, det er et navn jeg liker. Ikke bare refererer det til sangen Norwegian Wood av The Beatles (som er et band jeg med hånden på hjertet kan si jeg elsker), men det er også noe fint bak det. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke bare valgte det navnet da jeg skulle få mitt eget domene, men jaja, sånn er det bare. Det er kanskje litt langt?

Untitled

Uansett, jeg hadde en liten oppussing på denne bloggen. Kanskje det hjelper meg tilbake. Kanskje jeg får motivasjonen og inspirasjonen til å skrive litt mer her. Vi får se. Jeg liker det enkle designet jeg har her, og jeg liker navnet. Men da hadde jeg ikke mer på hjertet, for nå. See'ya!

07.02.2016

hei, thisbirdhasflown

Oi, heisann! Det er lenge siden jeg har hatt noe med denne bloggen å gjøre. Jeg har ikke vært helt inn på blogg.no på år og dager, etter jeg gikk over til eget domene på wordpress. Jeg synes det er fint å ha mitt eget sted på internett, og har (tro det eller ei) holdt meg til den i tre (snart fire) år (om jeg ikke tar helt feil). Men i det siste har jeg vært nysgjerrig på enda et skifte. Tilbake til blogg.no. Jeg har tenkt litt på blogspot (enkelt å lage enkle og lette design), men bleh. Alle fine navn er tatt der.

Untitled

Untitled

Jeg har det helt greit for tida. Tror jeg er litt ekstra tung til sinns om vinteren, når det er vått og grått og mørkt ute. Og med masse skolearbeid på toppen av det hele. Men ellers har jeg det helt greit, og har fine ting å finne på. Jeg har noen gode venner å finne på ting med, og det er jeg veldig glad for. Det er fint å ha noen avbrekk i tunge og slitsomme (skole)dager.
Untitled

renate, 21 år, bergen.
profil / flickr / bloglovin'

"happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light." - dumbledore


kategorier
hverdagsmagi, tanker og dype ting,


arkiv
Mars 2016, Februar 2016,


<<
hits