01.03.2016

vår

Tenk, det er vår, dere. Det føles kanskje ikke helt sånn ut, ihvertfall ikke her i Bergen hvor det både er snø og hvor det blåser som bare fanskern. Er jo reine ministormen her. (Ministorm? Blir jo nesten blåst vekk når jeg går ute, så å kalle det en ministorm er kanskje å underdrive.) Men ifølge pent.no skal det bli ganske greit vær fra helga av og utover i neste uke. Ser ut som om det blir litt kaldt, men ey, det overlever man. Sol er alltid bra for sjela. Gleder meg til våren kommer inn for fullt her i regnbyen, våren i Bergen er ofte fin har jeg hørt.

Forget-me-not

Jeg er ganske rolig i kroppen nå. Jeg har mye å gjøre på skolen framover, av innleveringer og diverse annet, men det skal jeg overleve. Våknet til fuglesang i dag tidlig (etterfulgt av kråkeskrik, er jo reine kråkekoret utafor huset hver eneste morgen), noe som var veldig avslappende. Jeg fikk også en gladnyhet angående huset/kollektivet jeg bor i, og det hjelper veldig på roen. Jeg tror dette semesteret skal gå fint. Jeg skal gjøre mitt beste.

Week 3 - Scenic

Jeg har fått litt ny energi, til tross for at jeg noen ganger føler meg tiltaksløs og sliten. Ny energi til å gjøre det bra på skolen, ny energi til å finne en sommerjobb hjemme, ny energi til å ta opp kameraet litt igjen. Det hjelper at jeg har fått gladnyheter, at det går mot vår, og at ferien nærmer seg med stormskritt. Det skal bli godt for sjela å komme seg litt hjem om ikke så lenge.

Aleksandra // 01.03.2016 - 17:15

Så utrolig fine bilder! Er det du som har tatt de?

Renate // 05.03.2016 - 23:02

Aleksandra: takk! :) Er ikke meg nei, bildene er linket til flickr-kildene!
Untitled

renate, 21 år, bergen.
profil / flickr / bloglovin'

"happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light." - dumbledore


kategorier
hverdagsmagi, tanker og dype ting,


arkiv
Mars 2016, Februar 2016,


<<
hits